Në emisionin e fundit të “Shiko kush luan”, Luana Vjollca ka zbuluar një detaj që nuk dihej për motrën e saj Marinën. Moderatorja tregoi se Marina e ka më të vogël numrin e këmbës se ajo. Luana e ka numrin 38-a ndërsa Marina 35-a.

Luana tregoi se Marina e ka problem këtë pasi është numër shumë i vogël. Marina e ka postuar videon e këtij momenti dhe ka qeshur me të motrën që ja zbuloi këtë detaj.