Deputeti i Partisë Socialiste, Ulsi Manja i bën thirrje kreut të PD-së, Lulzim Basha që të mos sillet rreth e qark Parlamentit me militantët e tij por të bëhet burrë e të marrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit.

Statusi i plotë:
Lulzim Basha mos u end natën rrugëve të Tiranës dhe mos bëj doracakun për të goditur policinë e shtetit në krye të detyrës, por nëse ta mban hajde e ndeshu me popullin si burrat me 30 qershor tek kutia e votimit dhe fitoji zgjedhjet !
Ndërsa këto përrallat e tjera tregoja Saliut se populli si ha më ! (Lexo.al)