Manikyr dhe pedikyr në këtë shekull janë aq të zakonshme sa dhëmbët e larë dhe flokët e rregulluara.

Gratë jua besojnë thonjtë e tyre salloneve të bukurisë pa menduar dy herë.

Sigurisht nuk e keni as idenë se çfarë rrezikoni nga procedurat që duken të pa dëmshme.

Kushtoni rëndësi të madhe instrumenteve dhe pastërtisë.