Ky është momenti që nuk duhet humbur. Sarah Wijohn, 21- vjeçarja e cila bashkë me familjen po feston ditëlindjen në vendin aq të preferuar kohët e fundit, në Bali, Indonezi.

Por ‘vendasit’ në Pyjet e Shenjtë në Bali, Indonezi situata i doli pak nga duart.

Majmunët ulen në prehrin e turistëve, të cilët shkrepin foto me ta, por për turisten 21-vjeçare nuk ndodhi kjo, majmuni i uli fustanin duke i treguar edhe të brendshmet dhe më pas u largua.