Një tjetër subjekt që punonte totalisht në mënyrë informale në shkelje të ligjit dhe që ishte i regjistruar në Booking ku ofronte shërbime hotel është bllokuar nga institucionet ligjzbatuese shqiptare.

Burimet bëjnë me dije se:

Subjekti Festim Hotel me perfaqesues Festim Allajbeu me ID H00917053R u gjend i paregjistruar ne organet tatimore dhe ndaj tij u mor masa e bllokimit. Ne total kishte 28 dhoma me 5 kate ne adresen rruga Teuta plazh Durres.

Nga lista booking

Pak ditë më parë një tjetër hotel që ishte në pronësinë e ish deputetit demokrat Aurel Bylykbashi u bllokua pasi operonte në kundërshtim me ligjin dhe i paregjistruar