Moderatori Eno Popi ka prezantuar për herë të parë vogëlushen e tij. Si sot një vit më parë ai dhe partnerja Atena u bënë prindër të vogëlushes Liv. Eno ka postuar një foto ku tregon se sa është rritur e vogla e tij.

Liv tashmë është një vit dhe ka filluar të kombinojë veshjet me të atin. Liv dhe Eno kanë zgjedhur të njëjtën xhaketë xhins, të përshtatur në masë sigurish, për të realizuar foton e parë të prezantimit me ndjekësit në rrjetet sociale.