Ministria e Arsimit dhe Sportit ka pranuar kërkesen e studentëve duke pranuar që të anulojë nenin 4 të vendimit nr. 288 të majit të 2018 për tarifën shtesë për provimet e mbartura për studentët. “Që sot qeveria do të shfuqizojë vendimin që lidhet me tarifat, nuk do të ketë kosto shtesë për studentët” tha ministrja. Ndërkohë që përsa i përket kërkesës për pjesëmarrjen në bordin e administrimit, Nikolla e cilësoi kërkesën të paparë, pasi sipas saj nuk ka ndodhur në asnjë vend të botës. Lidhur me kërkesën për përgjysmim të tarifës së studimit, Nikolla tha se është në dorë të universiteteve.

3 KOMENTE

  1. Fituan cecenet po fare mos ti pranonin kerkeat. Te ulin aty bythen te mesojne jo te qahen per cdo gje te mire qe duhet bere ne kete vend. ministria nuk duhej durezuar

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here