Ish-presidenti i UEFA-s Michel Platini është arre stuar lidhur me Kupën e Botës 2022.

Legjenda franceze Platini u zgjodh në vitin 2007 si presidenti i UEFA-s dhe i shërbeu postit deri në vitin 2015.

Media franceze Platpart pretendon Platini është arr estuar të martën në mëngjes, si pjesë e hetimit për dhënien e Kupës Botërore në Katar.

UEFA General Secretary Gianni Infantino (L) and UEFA President Michel Platini address a news conference after the first UEFA Executive Committee reunion of the year at the UEFA headquarters in Nyon January 25, 2013. REUTERS/Valentin Flauraud (SWITZERLAND – Tags: SPORT SOCCER) – RTR3CXX0