Kuvendi ka pranuar dekretin e presidentit Ilir Meta për Teatrin Kombëtar.

Me 75 vota pro dhe asnjë kundër, Kuvendi votoi pro në parim të dekretit për ligjin për Teatrin Kombëtar.

Kuvendi ka votuar pro edhe për ndryshimet në ligjin për Teatrin, pas rekomandimit të BE për të hapur garën.

Ndryshimet në ligjin për teatrin u miratuan me 75 vota pro

Opozita nuk ishte e pranishme në seancë