Nëse ndonjëherë keni pyetur veten se cilat janë ato cilësi që një mashkull vëren tek një femër dhe që e bëjnë ta dëshirojë si bashkëshorten e tij, atëherë kemi përgjigjen.

Tre janë vlerat kryesore që meshkujt vërejnë tek një femër:

Përputhshmëria seksuale është nji nga gjërat më të rëndësishme. Nëse ai nuk ndihet mirë me ju në shtrat, me siguri që keni humbur një pikë. E rëndësishme për të është që partnerja e tyre të jetë e ndjeshme dhe romantike, t’u shprehë atyre dashurinë dhe përkujdesjen. Ata vërejnë grupin tuaj social. Kjo për faktin se duan që të ndihen krenarë për ju dhe shoqërinë që keni zgjedhur.