-Moti për ditën e sotme parashikohet i nxehtë dhe i kthjellët. Sipas shërbimit meteorologjik, vranësirat në orët e mesditës do të marrin zhvillim kryesisht në veri dhe qendër. Era do të fryjë me drejtim juglindje-jugperëndim 1-10 m/sek, erë me rrahje përgjatë vijës bregdetare. Deti parashikohet i forcës 4-5 me lartësi dallge 2.2 –3.2 metra. Shikimi 10-20k m.

Temperaturat parashikohen:

Vendet Malore 15/32

Vendet e Ulta 19/38

Vendet Bregdetare 22/37 /j.j