Sipas hulumtimeve të mikrobiologëve, këto janë vendet më të pista ku ju mund të bëni seks…

1. Tualeti në aeroplan

Herën tjetër që mendoni se do të jetë emocionuese për të bërë dashuri në ajër, mos harroni se mesatarisht gjatë një udhëtimi, 75 njerëz e përdorin tualetin dhe shumica prej tyre as nuk i lajnë duart.

2. Dhoma e zhveshjes në palestër

Kjo hapësirë e ngrohtë dhe e lagësht është ideale për rritjen e e bakterieve si stafilokoket, streptokoket e të tjerë që do ju bëjnë ti harroni momentet pasionante.

3. Kinemaja

Para se të bëni ndonjë paralojë apo intimitet duhet të keni parasysh se ulëset në kinema rrallë pastrohen, kështu që bëni kujdes.

4. Parqet dhe terrenet sportive

Kini kujdes sepse fëmijët kanë fshirë hundët, kanë prekur ulëset e parqeve me duar të pista, andaj duhet të jeni të kujdesshëm se infeksione të ndryshme mund të përhapen aty.

5. Plazhi

Të bëni dashuri në plazh nuk është edhe aq romantike sa duket në filma. Përveç kësaj, rrezikoni të merrni ndonjë skuqje, infeksion, nga mbeturinat që njerëzit hedhin në rërë.j.j