Kryeprokurorja Arta Marku ka qenë mesditën e së enjtes në një në takimin e rrjetit të Prokurorëve të Përgjithshëm të BE NADAL. Në këtë takim, i zhvilluar në Estoni, u diskutua mbi zgjidhjet e reja digjitale në botën e ligjit, si dhe do të diskutohet për përdorimin e elementëve digjitalë ndërthurur me traditat dhe praktikat më të mira.

Ky është viti i dytë që Shqipëria e përfaqësuar nga kryeprokurorja Arta Marku, bëhet pjesëmarrëse e një evenimenti kaq të rëndësishëm Evropian.