Pas afro dhjetë vitesh lidhje me një femër, Kryeministria e Serbisë, Ana Brnabiç do të bëhet me fëmijë.

Kjo pasi partnerja e Kryeministres, Milica Gjurgjiç është shtatzënë, nëpërmjet fekondimit artificial.

Kështu Kryeministrja lesbike dhe partnerja e saj, kanë zgjedhur fekondimin e asistuar për tu bërë me fëmijë.

Rreth dy vite më parë u bë publike lidhja mes Brnabiç me mjeken Gjuriç, duke bërë bujë të madhe. Aktualisht partnerja e Kryeministres serbe ka marrë lejen e lindjes, pasi ndodhet në fund të shtatzënisë.