Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në rrjetin e tij social një meme të re, ku shihet një mace e vogël e futur në një vrimë rruge dhe që nxjerr ngadalë kokën mbi asfalt.

‘A iku Edi Rama?‘, pyet maçoku i trembur nga kryeministri dhe i fshehur në një vrimë krahas rrugës. Kjo nuk është hera e parë që kryeministri Edi Rama publikon meme në varësi të situatës politike në vend.