Rama publikon videon në facebook ai uron ditën e mbarëme këto pamje nga puna restauruese në Kishën e Shën Apostujve në Hoshteve të Zagorisë, një tjetër vepër e rrallë arti e shpëtuar në thesarin e trashëgimisë sonë kombëtare

Postimi i plotë

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këto pamje nga puna restauruese në Kishën e Shën Apostujve në Hoshteve të Zagorisë, një tjetër vepër e rrallë arti e shpëtuar në thesarin e trashëgimisë sonë kombëtare, ju uroj një ditë të mbarë 🙏