Ajo ka një trup të skalitur dhe nuk e ka problem ta tregojë me kënaqësi. Naike Rivelli pozon nu do në rrjetet sociale teksa bën akrobaci.

Fotoja e fundit e zh.veshur është me një dozë të lartë ero.tizmi. E kapur pas një rripi të kuq teksa bën joga, vajza e Ornella Mutit nxjerr në pah të pasmet e saj duke bërë fansat e shumtë të mos i kursejnë zemrat dhe komentet.

Joga është pasioni i saj, akoma më mirë nëse e praktikon e zhveshur, ose maksimumi me taka të larta dhe tanga.

Cdo foto e saj në rrjetet sociale është e mbushur me like dhe komente, mes të cilëve ka nga ato që e vlerësojnë dhe e kritikojnë.

Fotoja me këmbët e hapura me Kupolën e San Pietro në sfond ka ngjallur debate, por ajo nuk është përgjigjur aspak.