Në median online shqiptare pak më parë u përhap me shpejtësi të madhe lajmi se një ngjarje e rëndë pretendohej të kishte ndodhur gjatë xhirimeve të puntatës së ardhshme të emisionit “Hell’s Kitchen” në Top Channel.

U tha se një nga konkurentët ka tentuar të vrasë veten, pasi nuk ka mundur dot të përballojë presionin e vazhdueshëm që i është bërë gjatë emisionit, duke tentuar të presë damarët. Gjithashtu dhe se pas kësaj ngjarjeje menjëherë u ndërpre emisioni dhe u vu gjithçka në pikëpyetje nëse kjo puntatë do të transmetohet apo jo./intv.al