Këtë vit, fesivali i Këngës Magjike, i cili pritet të nisë në vjeshtë, do të sjellë ndryshime të mëdha si në përmbajtje, ashtu edhe në mënyrën e votimit për këngëtarët.

Deri tashmë ishin zbuluar vetëm 4 emra të anëtarëve të jurisë së këtij viti: Arben Skënderi, Armend Rexhepagiqi, Jonida Maliqi dhe Dalina Buzi, ndërsa “News31” ka konfirmuar emrin e pestë dhe të fundit i cili do të jetë pjesë e jurisë së festivalit.

Antari i pestë , i cili do t’i bashkohet kolegëve në votim, do të jetë Enkel Demi. Juria do të vendosë për fatin e të rinjve në “Best New Artist”, si dhe do të marrë pjesë në votimin final për të përzgjedhur fituesin e edicionit të këtij viti.