Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Klevis Balliu, nga protesta e bonorëve të Astirit, ka deklaruar se simpatizntët e opozitës jashtë parlamentit do të të vijojnë me protestat kundër qeverisë Rama.

Ndër të tjera Balliu ka thënë se Rama duhet të bëjë sytë katër pasi protestuesit e kanë shpallur në kërkim.

“Kryeministri tha se këtij populli nuk i ngrihet e krahasoj me organet genitale një vit e gjysmë më para. Epo e vërtetova se këtu ka popull ka sovran dhe shqiptarët janë çuar. Kjo betejë nuk do të ndalojë asnjë sekond. Edi Rama sapo të dalë nga dera e shtëpisë në Surrel të hap sytë katër se popolli të ka shpallur në kërkim. ” ka deklaruar Balliu ndër të tjera në fjalën e tij para banorëve të Astirit.