Klaudia Pepa është një nga balerinat më sexy shqiptare. Tashmë ajo është zhendosur në Itali dhe prej andej shpërndan foto që ndezin rrjetin. Më e fundit ka qenë një video ku ballerina shfaet Brenda vaskës duke kërcyer. Por edhe këtë herë nuk ka mbetur pa u sulmuar.

Një prej tyre e quan budallaqe dhe balerina nuk hezitoi t’i kthehet duke e pyetur me ironi “kush, ti?”