Gruaja e futbollistit të njohur ka bërë publike se burri i saj e t.radhëton.

Ajo ka zbuluar mesazhet e futbollistit Chris Zebroski me të dashurën Lejla dhe i ka publikuar në Twitter.

“Kur tradhton gruan tënde me një grua të shëmtuar dhe të shëndoshë që quhet Lejla”, shkruan bashkëshortja e futbollistit.

Ajo postoi edhe një foto të sajën me mbishkrimin: “Si ndihesh kur e kap bashkëshortin duke tradhtuar”.