Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit. Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë. Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Peshores kanë problem me kontrollin e ndjenjave.

Njerëzit e lindur në shenjën e Peshores bëhen të varur nga dashuria. Nuk e kontrollojnë dot veten dhe ndjesitë kur janë pranë dikujt.