Hëna sot të bëj të ndjesh një tërheqje të fortë për gjithçka që është e huaj.

Mund të vendosësh të mësosh një gjuhë të re ose të organizosh një udhëtim për të gjetur dikë që e njeh vetëm virtualisht.

Mërkuri të këshillon të jesh i kujdesshëm me spostimet. Marsi të bën më të arsyeshëm. Me forcën dhe vendosmërinë që keni, mund të keni gjithçka doni.

Shenja fatlume eshte ujori!