Emri i tij po lakohet për një lidhje dashurie.

Ka disa ditë që po shkruhet se Gent Fatali ka nisur një romancë me një vajzë të quajtur Rozafa.

Këtë gjë po e dëshmojnë dy fotografi, që po qarkullojnë në rrjetet sociale, ku Genti dhe Rozafa shihen në të njëjtin vend, me të njëjtën lule në dorë!Për këto lajme, deri më tani nuk ka reaguar asnjëri prej tyre.