Kim Kardashian dhe Kylie Jenner janë të bekuara me asetet e tyre mahnitëse.

Dy motrat e famshme kanë vërtetuar këtë të hënë se kanë forma identike teksa janë fotografuar në Cabasas.

Yjet e reality show, të veshura me streçe, dukeshin si të klonuara ndërkohë që kanë shijuar një ditë së bashku në Kaliforni./e.e