Mentor Kikia-Bashës: Ka një neveri ndaj klasës aktuale politike ku bëni pjesë edhe ju që jeni kreu i opozitës, ju nuk ju pranuan as studentët.

Basha: Kjo është një gënjeshtër. Asnjë deputet i PD-së nuk ka shkuar atje dhe të jetë kthyer mbrapsht.