Një vit me ngritje ekonomike parashikohet 2019-ta për personat që i përkasin shenjave të Dashit dhe Demit. Ja çfarë thonë astrologët për këto 2 shenja:

Dashi- Personat që i përkasin kësaj shenje do kenë një vit të përkryer, çlirohen nga qëllimet e kota, nga lodhja, nga problemet ekonomike. Do durojnë pak deri nga pranvera e vitit 2019 sepse u rikthehen prapë disa probleme ekonomike të paqarta. Do bëjnë udhëtime të largëta, do njihen me njerëz të rinj.

Demi- Personat që i përkasin kësaj shenje do kenë një vit që do merren shumë më trashëgimitë. Do pasurohen, do marrin lekë dhe mezi presin. Do bëhen shumë të etur për të marrë lekë nga të tjerët, presin lekë nga partnerët, nga bashkëpunimet, punët e ndryshme.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here