Reperja e famshme, Cardi B mesa duket nuk është në një gjendje të mirë shëndetësore, pas ndërhyrjes kirurgjikale për të zmadhuar gjoksin. Të marten, stacioni i radios 92Q informoi se reperja nuk do të merrte pjesë në një festival të njohur që po zhvillohej pasi ndërhyrja e saj në kirurgjinë plastike nuk ka shkuar ashtu siç duhet.

TMZ raportoi se Cardi B kishte vuajtur në të vërtetë komplikacione nga operacionet e saj të liposuksionit dhe shtim të gjirit.

Sipas TMZ, komplikimet e Cardi-t kanë “marrë aq keq, saqë ajo thjesht nuk mund ta kryejë operacionin.” Thuhet se mjekët e Cardi-t i thanë që të merrte pak kohë, kështu që ënjtja mund të binte poshtë dhe trupin i saj të shërohej plotësisht.

Sipas Shoqatës Amerikane të Kirurgëve Plastikë, kohëzgjatja e plotë e shërimit mesatarisht është gjashtë javë për shtim të gjirit dhe “disa muaj” për liposuksionin.