Lidhja e tyre po ecë gjithmonë po bëhet edhe më e fortë.

Çifti i njohur janë në lidhje që nga viti 2017 kanë vendosur që pushimet ti kalojnë në Greqi.

Dhe Kate Wright dhe Rio Ferdinand dukeshin të dashuruar, pasi po i vazhdojnë pushimet e tyre në hotelin luksoz Cavo Tagoo Mykonos në Greqi.

Pas shijimit të një mbrëmjeje romantike me ish-futbollistin e saj, 39 vjeç, ylli i ish-TOËIE, 27, u shfaqën në një bikini të pëlhurës të gjelbër./e.e