Kate Middleton paska një problem si një pjesë e mirë e njerëzve të zakonshëm. Edhe pse udhëton me të gjithë komoditetin e mundshëm edhe dukeshën e zë makina. Madje edhe kur udhëton me karrocë.

Ajo ka të njëjtin problem me mbretëreshën dhe e vetmja zgjidhje janë ilaçet që të përfundojë me sukses të gjitha udhëtimet mbretërore. Fotoja e publikuar së fundmi tregon se gjendja e saj nuk ishte aspak e mirë.