Festivali i këngës në RTSH ka mbyllur mbrëmjen e sotme edicionin e tij të 57-të, duke shpallur fituese këngën me titull “Kthehu tokës”, kënduar nga Jonida Maliqi. Nje kenge, qe ka ne fokus te saj emigrimin dhe qe e ka kthyer kengetaren ne skenen e RTSH pas me shume se 15 vitesh mungese.

Ka qenë juria ajo që si çdo vit ka dhënë pikët e saj, që të mbledhura së bashku kanë nxjerrë këngëtarën fitues.

Kujtojmë që fituesi i festivalit të këngs në RTSH, shkon dhe përfaqëson Shqipërinë në Festivalin Europian të Këngës.