Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata persona që janë përzgjedhur si fitues të Lotarisë ‘DV2020’. Ambasada thekson se të gjithë këta persona duhet të dërgojnë të dokumentet e nevojshëm arsimor përpara se të kryejnë intervistën e tyre. Bëhet fjalë për dokumentet, diploma e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme si dhe diplomat universitare nëse i zotërojnë.

Postimi i Ambasadës: Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare! PyetAnen.