Kida është një ndër këngëtaret që e ka fituar suksesin shumë shpejt.

Këngët i saj janë kthyer në hite menjëherë.

E ftuar pasditen e sotme në ‘Pop Culture’, Kida ka dhënë një intervistë për Kelvi Kadillin, ku ka shokuar të gjithë me ato çfarë ka treguar.

Ajo ka thënë se është e virgjër dhe nuk ka kryer asnjëherë marrëdhënie intime.

Kelvi:

Si ka mundësi që asnjëherë nuk është shkruar diçka për jetën tënde private, si ka mundësi? S’ke pasur asnjëherë të dashur?”
Kida:

Jo nuk kam patur.”
Kelvi:

Po nuk është se je e virgjër?”
Kida:

E di që ju duket interesante, por jo s’kam patur.”
Kelvi:

S’ke pasur asnjëherë diçka intime me dikë?”
Kida:

Jo dhe mos më pyesni më për këtë temë.