Sigurisht që okulistit i njohur Dr.Adem Harxhi, i ka çuditur të gjithë kur iu përvesh punës për të zbuluar më shumë gjëra për se ksin dhe për t’ua transmetuar ato njerëzve.

Hera e parë kur isha 19 vjeç

“Hera e parë nuk harrohet kurrë, është më e rëndësishmja për të gjithë. Unë e mbaj mend shumë mirë. Kam qenë student rreth 19 vjeç dhe në atë kohë në quheshim intelektualët e Tiranës. Vetë kohën në të cilën jetonim të kufizonte në lidhje me femrat”. Dhe ndërsa doktori sot i ka kaluar të 70-at ai ka një raport të mirë me bashkëshorten e tij, të cilën ai e quan “të vetmen grua të bukur, që s’e kam ndërruar kurrë”. Pikërisht për marrëdhëniet se ksuale për herë të parë Dr.Harxhi po përgatit një libër që titullohet “Nata e parë”.

Se ks edhe në moshën 70-vjeçare

Vazhdon të bëj se ks, ndoshta jo me të njëjtin ritëm si dikur, por përsëri ai bën se ks. “Sigurisht pse të mos bëj s eks. Pastaj s eksi bëhet në shumë mënyra. Se ks nuk është vetëm penetrimi”, shprehet doktor Harxhi. Sipas tij burrat shqiptarë mendojnë me s eks vetëm aktin fizik, po për Dr.Ademin se ks nuk është vetëm kjo dhe pikërisht, këtë gjë ai bën me emisionin e tij, përpiqet t’u mësoj njerëzve se si bëhet s eks. “Kur lexoja gjëra të reja për s eksin thosha pse nuk i kam diture unë më përpara dhe mendoj t’ua them të rinjve, që të jenë të përgatitur përpara se të bëjnë seks për herë të parë”

Çështë se ksi për doktorin

Se ksin nuk ksi e koncepton aspak vetëm si qejf, pasi ai ka shumë të papritura, rreziqe dhe nëse ke informacion për këto rreziqe ato mund të evitohen. “Nga kjo pikëpamje mendoj se këto vite që unë merrem me se ksologji mendoj se janë vitet më të mira të miat në shërbim të njerëzve”. Në fakt, pas një jete të suksesshme si okulist Dr. Harxhi ka parë se interesimi, që tregojnë njerëzit në lidhje me seksin ia kalon shumë herë më tepër interesimit të okulistit. Dhe duke mos pasur njerëz, që të merreshin me këtë çështje ai morri iniciativën për të dhënë kontributin e tij në këtë fushë mjaft të rëndësishme.