Agjencia Kundër Korrupsionit ka publikuar deklarimet e pasurisë së zyrtarëve të shtetit.

Deklarimin e ka bërë edhe kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili ka deklaruar një makinë Skoda Superb, në vlerë prej 9 mijë euro, para të gatshme në bankë ka deklaruar 3 mijë euro, ndërsa 2 mijë euro të bashkëshortes, shkruan Bota sot.

Ahmeti ka deklaruar dhe një kredi prej 600 eurove, ndërsa pagë vjetore si kryetar i Prishtinës ka deklaruar 16,696.00 euro, shpenzime të rimbursuara 376.00 euro, ndërsa bashkëshortja si të hyra vjetore ka 4,200.00 euro.

Më poshtë mund ta shini pasurinë e deklaruar të Shpend Ahmetit./BS/