Dimri është sezoni i vërtetë i seksit, kohë e përqafimeve të ngrohta, seksi para zjarrit dhe nxehja me një gotë verë të nxehtë. Stina e verës është periudhë e djegies së lëkurës, çorapeve dhe sandaleve. Ja disa arsye se përse seksi gjatë stinës së verës mund të jetë më i keqi nga të gjitha stinët:

* Askush nuk mban erë të mirë gjatë një dite të nxehtë me diell.

* kontakti njerëzor nuk mund të sjell ndjesi aq të mirë

* Dita është shumë e gjatë dhe seksi gjithmonë është më tërheqës nën praninë e errësirës.

* Nuk mund të bëni seks nën çarçafë pasi është shumë nxehtë.

* Keni lëkurë të djegur nga dielli dhe çdo prekje ju shkakton dhimbje.j/j