Meshkujt , kur janë në çift preferojne të bëjnë seks me femrat e shëmtuara.

Kjo teori qe është vënë re nga meshkujt, tani është një konfirmim shkencor. Rezultatet e publikuara nga një studim i Universitit Raboud në Nimaga, Hollandë, e tregojnë këtë.

Ankthi i meshkujve është pak me i lartë kur ndodhen përballë një femre shumë të bukur ose për të cilën kanë ndjenja te forta . Shkaku duhet të jetë stresi, që është më pak i lartë kur meshkujt kanë një partnere të rastit dhe jo shume e pashme.j.j