Cafe X quhet roboti që shumë shpejt pritet ta zëvëndësoi aparatin e kafes. Ky robot është tejet praktik dhe i shpejt.

Brenda pak sekondave arrinë të përgatis 3 kafe cilësore.

Në San Francisco lokalet kanë filluar ta përdorin atë duke eliminuar aparatet e kafeneve.

Se si funksionin ky, shikojeni videon e mëposhtëme.