Në emisionin opinion janë të ftuar disa gazetarë investigativë dhe po diskutojnë për ngjarjen e Rinasit.

Gazetari Spartak Koka ndër të tjera tha se Admir Murataj kishte pasaportë të falsifikuar Greke të vitit 2013 me emrin e një shtetasi grek tullac.

Murataj kishte më tepër se 13 identitetet të rremë. Maskimi ishte bërë me vetëdije për të humbur gjurmët dhe për të mos u kuptuar nga policia