Përvojë që nuk do harrohet do jetë për një çift nga Vietnami hera e parë që kryen marrëdhënie sek.suale bashkë.

Ata përfunduan në spital me probleme të rënda pas se.ksit. Shkaku, që doli pas konstatimit të mjekut ishte shokues.

Mjeku Nguyen Luong, tha se çifti nuk kishte përdorur prezervativ, por një qese plastike për të zevendësuar mjetin mbrojtës.

Ata u trajtuan për dëmtime serioze në organet gje.nitale dhe gja.kderdhje.

Mjeku, sipas Mirror, tha se djalit i vinte turp të blinte kondom dhe gjeti qesen si alternative, pa menduar për dëmet që do u sillte.