Sekretari për marrëdhëniet me Mediat në PS, Alfren Peza bën ironi me kreun e opozitës, i cili ka urdhëruar që në muajët korrik dhe gushtë të mos pushohet por të riorganizohet PD.

Peza thotë se kur të gjithë punojnë, ai fle, ndërsa kur të gjithë pushojnë Luli bën sikur punon.

Postimi i plotë i Pezës:

“Kur të gjithë punojnë, ai fle!

Kur të gjithë pushojnë, ai bën sikur punon!

Kush është?

Lulii…”😂😂😂

Kjo “gjëagjëzë” të vjen menjëherë ndërmend kur mëson nga mediat se sipas një “urdhëri të fundit kërkohet që brenda datës 20 korrik, degët e PD të hartojnë një kalendar aktivitetesh politike për periudhën 22 korrik deri më 31 gusht!”

Kur e gjithë bota është në plazh, PD do bëka aktivitete politike!

Me kë dhe për çfarë?!

Apo lëre mos e nga, se ashtu është një muhabet.🤣