Instagram kërkon që të popullarizojë shërbimin e tij IGTV, i njohur si televizioni i kësaj platforme të këtij rrjeti shoqëror në mesin e përdoruesve të saj, pasi deri më tani nuk ka pasur rezultatet e dëshiruara.

Ky shërbim u publikua për herë të parë në qershor të vitit të kaluar dhe u komentua si kundërpërgjigje ndaj Youtube.

Përmes këtij shërbimi, përdoruesit kanë mundësi të publikojnë video deri në 60 minuta, që ishte një ndryshim i jashtëzakonshëm, pasi deri në atë kohë, ata kishin mundësi të publikonin klipe vetëm deri në 60 sekonda.

Mirëpo, shërbimi nuk po shfrytëzohet aq sa kishin menduar në fillim kreatorët e këtij aplikacioni dhe tani Instagram njoftoi se videot nga IGTV do të publikohen në faqen kryesore, ndërmjet postimeve të përdoruesve.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here