Një studente e fakultetit të Ekomisë të Universitetit të Tiranës, rrëfen momentin tronditës, kur u pengua bashkë me miqtë e saj në përpjekje për të komunikuar me një prej pedagogëve me qëllim konsultimin për të përcaktuar një orar për fillimin e mësimit.

Ajo e ka denoncuar rastin në media, duke u hsprehur se: “Personat që janë atje, janë militantë, këtë e kam të sigurt”

Më tej ajo shprehet se ai grup që ka mbyllur dyert e ekonomikut dhe që proteston pa asnjë shkak i ka bërë pritë duke i thënë se nëse hyn në auditor do të përballesh me ne. ndërsa disa prej vajazve kanë ironizuar duke thenë “Ik se do të fluturojë ndonjë karrige kokës.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here