Bashkëshortja dhe njëkohësisht menaxherja e Mauro Icardit, Wanda Nara po qëndron në Japoni, ku ka postuar fotografi mjaft të nxehta në rrjetet sociale.

Mauro Icardi është nën ethe të merkatos në pritje ta kuptojë të ardhmen e tij, bashkëshortja e futbollistit të njohur italian po e shijon jetën.

Wanda Nara ndodhet në Tokyo të Japonisë.