Edhe pse jashtë dëshirës së tij, Mauro Icardit,do t’i duhet të largohet nga Inter. Për shkaqe që tashme dihen nga të gjithë, pasi marrëdhënia jo e mirë e tij me trajnerin Conte është përfolur shumë.

Napoli ditët e fundit kishte shfaqur interesim, dhe siç duket ka arritur ta bindi lojtarin.

Wanda Nara ndërmjet palëve të treta,po kërkon për shtëpi në qytetin e Napolit, më saktësisht në zonën e Posillipos, si vendin ideal për të jetuar, për ta dhe familjen e tyre.