Dikush i ka vjedhur telefonin këngëtares dhe ua ka dorëzuar fotot n.udo disa mediave.

Vetë këngëtarja Dara Bubamara është lutur, që të mos publikohen këto foto.

“Njerëzit nuk kanë ndërgjegjie. Unë jam nëna e një fëmije. I lus mediat që të mos postojnë këto foto,” reagoi ajo.