Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj zhvilloi sot një takim pune me Kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiç dhe nënkryetarin e këtij subjekti, Milan Radojçiç.

Në këtë takim u diskutua për situatën e përgjithshme në vend, me theks të veçantë për aspektet e sigurisë si dhe zhvillimit ekonomik e social.j.j