Një grua nga Korça e cila jetonte me vjehrrin pasi e kishte burrin në emigracion kishte krijuar lidhje jashtëmartesore me komshiun.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” ka qenë vjehrri ai që e ka zbuluar dhe më pas e ka përzënë nga shtëpia.

Vjehrri ankohej vazhdimisht për nusen e cila gatuante në darkë për ditën që do të vinte dhe më pas ka zbuluar tradhtinë.

Madje bashkëshorti që ndodhet jashtë shtetit ende nuk e di se gruaja e tradhtonte dhe nuk do e gjejë në shtëpi kur të kthehet./e.e