Më datë 08.08.2018, rreth orës 08:25, në rrugën ”Kongresi Manastirit”, në tualetin e banesës, në vaskë, është gjetur pa shenja jete nga gjyshja, shtetasi J. B., rreth 22 vjeç.

Nga kqyrjet paraprake nuk rezulton të ketë shenja dhune në trup.

Po punohet për zbardhjen e rrethanave dhe përcaktimin e shkaqeve të vdekjes.